Grabe se za njih!

Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić iz grupe Hurricane već su angažirane za nastupe tijekom cijelog ljeta i vlasnici klubova grabe se za slobodne termine, a odradit će 40 koncerata.

Za Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić iz grupe Hurricane dosta se toga promijenilo nakon nastupa na Eurosongu, na kojem su privukle pozornost cijelog svijeta.

Pogledaj i ovo Hurricane Što kažete? Predstavljene su nove Uraganke: Evo tko će zamijeniti Sanju, Kseniju i Ivanu, a došlo je i do još jedne promjene!

Naime, atraktivnim Srpkinjama glazbena karijera nakon toga je procvjetala i pred njima je mnoštvo koncerata. Kako piše Blic, cijena nastupa hurikanki sada iznosi i od 10.000 eura te imaju angažmane do kraja ljeta. Tvrdi i da je riječ o ukupno 40 koncerata i da će tijekom dva ljetna mjeseca zaraditi čak 300.000 eura. 

"Djevojke su karizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su s nastupima i kad one gostuju, sva su mjesta popunjena. Rade fenomenalnu atmosferu, odlično pjevaju, o plesu i izgledu da i ne govorim. Popularnost im je stvarno skočila, traženije su nego ikad ranije, vlasnici klubova doslovno se grabe za slobodan termin da ih dovedu. Samim tim cijena njihova nastupa više nije ista kao prije Eurovizije, kreće se nekad i do 10.000 eura. Ovisi o tome gdje nastupaju, koliko bi dugo pjevale, ali i koliko publike klub može primiti", ispričao je izvor za Blic. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

"Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, ljetnom periodu i za to će uzeti čak oko 300.000 eura. Djevojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što im predstoji. Trebale bi nastupati i u inozemstvu, sve ovisi o uvjetima i pandemiji koja još uvijek traje, ali pregovori su u tijeku. Traže ih širom Balkana, a one se rado odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu", dodao je izvor. 

Sanja, Ksenija i Ivana ranije su otkrile da su dobile razne ponude, no da ne žele govoriti ništa o njima dok to ne bude službeno. Proširila se priča i da se za suradnju s njima zainteresirao jedan engleski producent kojeg su oduševile. 

Inače, djevojke su nedavno izazvale pravu pomutnju u jednom trgovačkom centru u Beogradu gdje se otvorilo novo mjesto za cijepljenje. Sanja, Ivana i Ksenija već su se cijepile prije odlaska u Rotterdam gdje se održavao Eurosong i sve su podsjetile na važnost cijepljenja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene