Malo si je odrijemao

Nisu ga baš impresionirali: Dječak zaspao na podu tijekom posjeta princa Harryja i Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry u Kraljevini Tonga dočekala neobična dobrodošlica.

Vojvotkinja Meghan i princ Harry na svojoj se prvoj međunarodnoj turneji susreću s brojnim uzbuđenim obožavateljima koji jedva čekaju susret s njima i priliku da ih upoznaju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

No čini se kako jednog školarca u Kraljevini Tonga, njihova pojava nije previše impresionirala. Naime, on je baš u toj prilici odlučio odrijemati na podu, okružen svojim vršnjacima koji su u redu čekali da upoznaju britanski kraljevski par.

Dječak je očito smatrao kako je svo to uzbuđenje previše za njega pa je u trenu zaspao na podu pri dolasku Meghan i Harryja. No, na sreću probudio se u pravom trenutku i sa smiješkom zagrlio princa, kojeg je osvojio svojom simpatičnošću, a njihova je zajednička fotografija sve raznježila.

Školarci su Meghan i Harryja dočekali uz ostalo lokalno stanovništvo i političare odjeveni u tradicionalnu odjeću, oduševljeno iz pozdravljajući, s ručno napravljenim natpisima dobrodošlice.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Screenshot) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +6 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kraj ere Jacka Sparrowa: Slavni glumac izbačen iz filma koji ga je obilježio za cijeli život!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene