Na putu prema gore

Do prije dvije godine slavni roditelji su je skrivali, a kći poznate ljepotice i velikog šarmera sad osvaja svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deva Cassel kći je Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassela, a s tek 16 godina postala je zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana.

Kći glumice Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassella, 17-godišnja Deva Cassel ne prestaje oduševljavati javnost svojom pojavom, a u svojoj kratkoj karijeri već je postigla ono o čemu brojne njezine kolegice mogu samo maštati.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Kakva ljepotica! Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Postala je zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana, baš kao i njezina slavna majka nekoć, a već je krasila naslovnice časopisa Elle i Vogue. Bila je glavna meta fotografa na Diorovoj reviji u Parizu, a pažnju je plijenila u elegantnom izdanju. Na sebi je imala široke crne hlače i korzet iste boje, koji su savršeno ocrtavali njezinu figuru.

Deva je krenula majčinim stopama i odlučila se baviti manekenstvom, a i više je nego očito da je naslijedila i njezine gene i ljepotu. S majkom je u sjajnim odnosima, a Monica podržava svoju kćer u njezinoj karijeri.

Podsjetimo, glumica je od 2017. u vezi s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, a svoj ljubavni život također drži dalje od javnosti i medija. Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. No, 1996. godine je upoznala glumca Vincenta Cassela, s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla "da" na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja.

Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene