pretjerala?

Ovoga puta seksi fotke je podigla na novi nivo te na sebi nije imala ništa osim ružičastih tenisica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose inače je poznata po golišavim fotografijama na Instagramu, a ovoga puta na sebi nije imala ništa osim tenisica.

Bujna Demi Rose ne propušta priliku skinuti se za svoje obožavatelje kojih ima gotovo 17 milijuna samo na Instagramu, a sve je podigla ljestvicu iznad posljednjom serijom fotki. Manekenka je pozirala potpuno gola te je na sebi imala samo ružičaste tenisice, a otkrila je i da je fotografija nastala na Ibizi.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Mnogi su joj u komentarima ostavili komplimente, no njezina pojava nije se svima svidjela. Neki su komentirali kako ipak pretjeruje golišavim fotkama, pogotovo novima na kojima je potpuno gola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

Inače, Demi je u svijet slavnih lansirala avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu. 26-godišnja Britanka je od prošle godine na Ibizi, a čini se i kako se na neko vrijeme preselila u Španjolsku.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene