Pretužno...

Preminuo sin slavnog sportaša, tužnu vijest objavio je na društvenim mrežama, dječak je imao samo 6 dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Pastrnak objavio je na Instagramu tužnu vijest o smrti sina Vigga, koji je imao samo šest dana.

Češki profesionalni hokejaš David Pastrnak prolazi najteže dane u životu nakon što mu je preminuo sin Viggo, koji je imao tek šest dana, a dobio ga je s djevojkom Rebeccom Rohlson.

Shrvani 25-godišnji David tužnu je vijest podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu i dirnuo ih do suza.

"Viggo Rohl Pastrnak, rođen 17. lipnja 2021., preminuo 23. lipnja 2021. Imali smo anđela koji nas je pazio i zvali smo ga sinom. Bit ćeš voljen zauvijek. Molim da poštujete našu privatnost dok prolazimo ovo razdoblje slomljenih srca", napisao je David u emotivnoj objavi i uz fotografiju dječjih nožica, a uzrok sinove smrti nije otkrio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasta (@davidpastrnak)

Uz brojne izraze sućuti obožavatelja i pratitelja, sućut su mu podijelili i igrači njegova tima američkih Boston Bruinsa, kao i Udruga igrača NHL lige.

U svibnju ove godine otvoreno je priznao koliko se raduje dolasku sina na svijet i kako su neke stvari postale manje važne.

"Dođem kući i uopće ne razmišljam o hokeju, očito imam druge prioritete. Spremamo se za bebu i ne možemo biti uzbuđeniji", izjavio je za NHL.com.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Getty Images) +6 Princ George (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Pogledajte kako je preslatki princ George zasjenio ostatak tribina na utakmici Engleske, ali jedna stvar nije mu se baš svidjela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene