požalio se

Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede isti obrok, suprug David otkriva što se to točno nalazi na njezinu tanjuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham se u jednom podcastu osvrnuo na činjenicu da je vrlo emotivan kada su hrana i vino u pitanju, no nažalost to sve ne može podijeliti sa svojom suprugom Victorijom.

Umirovljeni nogometaš David Beckham otkrio je kako njegova supruga Victoria već 25 godina svakoga dana jede isti obrok. 46-godišnji David ističe kako obožava dijeliti hranu, no bivša članica grupe Spice Girls uvijek jede isključivo ribu sa žara i kuhano povrće.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Priznaje kako je taj jedan put kada je htjela probati nešto drugo bio jedna od njegovih najdražih večeri. "Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim tko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko kada isproba nešto drugačije", rekao je Beckham u jednom podcastu, prenosi The Sun.

"Jedini put kada je probala nešto s mog tanjura bilo je u trenutku dok je bila trudna s Harper i bio sam presretan zbog toga. Ne mogu se sjetiti trenutačno što je točno pojela, ali znam da se otada to nije ponovilo", dodaje David.

Victoria je još ranije u intervjuima govorila kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, a ne jede crveno meso, kao ni mliječne proizvode. Od slastica jede samo kolače od voća, i to isključivo u posebnim prilikama.

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić +0 Gibonni - 4 inMagazin Tko su samozatajne supruge poznatih domaćih lica? One svoj privatni život uspijevaju skrivati od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene