požalio se

Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede isti obrok, suprug David otkriva što se to točno nalazi na njezinu tanjuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham se u jednom podcastu osvrnuo na činjenicu da je vrlo emotivan kada su hrana i vino u pitanju, no nažalost to sve ne može podijeliti sa svojom suprugom Victorijom.

Umirovljeni nogometaš David Beckham otkrio je kako njegova supruga Victoria već 25 godina svakoga dana jede isti obrok. 46-godišnji David ističe kako obožava dijeliti hranu, no bivša članica grupe Spice Girls uvijek jede isključivo ribu sa žara i kuhano povrće.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Priznaje kako je taj jedan put kada je htjela probati nešto drugo bio jedna od njegovih najdražih večeri. "Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim tko jede istu hranu posljednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko kada isproba nešto drugačije", rekao je Beckham u jednom podcastu, prenosi The Sun.

"Jedini put kada je probala nešto s mog tanjura bilo je u trenutku dok je bila trudna s Harper i bio sam presretan zbog toga. Ne mogu se sjetiti trenutačno što je točno pojela, ali znam da se otada to nije ponovilo", dodaje David.

Victoria je još ranije u intervjuima govorila kako nikada ne jede hranu prženu u ulju ili s nekim umakom, a ne jede crveno meso, kao ni mliječne proizvode. Od slastica jede samo kolače od voća, i to isključivo u posebnim prilikama.

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić +0 Gibonni - 4 inMagazin Tko su samozatajne supruge poznatih domaćih lica? One svoj privatni život uspijevaju skrivati od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene