izdanje za pamćenje

Srbin iz serije koja je zaludjela svijet ukrao show na crvenom tepihu u Veneciji, ovakav nije mogao proći neopaženo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Darko Perić iz serije "La Casa de Papel" pokorio je crveni tepih na filsmkom festivalu u Veneciji.

Srpski glumac Darko Perić (44) proslavio se ulogom u hit-seriji "La Casa de Papel", u kojoj glumi i Hrvat Luka Peroš (44).

Pogledaj i ovo Viktorija Rađa Kakva ekipa! Viktorija i Dino Rađa pohvalili se fotografijama sa zvijezdama hit-serije koja je obožavana u cijelom svijetu!

Kao pljačkaš Helsinki osvojio je simpatije gledatelja diljem planeta i danas, gdje god se pojavi, ne može proći neopaženo, a u Veneciji se za to pobrinuo i svojim stajlingom.

Glumac se na crvenom tepihu filmskog festivala pojavio u svilenom ogrtaču s uzorkom cvijeća u kojem je spremno pozirao fotografima i priredio im pravi show, a iskoristio je priliku i kako bi se fotkao s Antoniom Banderasom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darko Peric Official (@darkoperich)

Perić je nedavno s Perošem na Instagramu najavio novu sezonu serije, a zajednička fotka srpskog i hrvatskog glumca postala je pravi hit.

Inače, serija "La Casa de Papel" počela se emitirati 2017. godine na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

Ovog tjedna izašlo je prvih pet epizoda pete, ujedno i posljednje sezone serije, dok preostalih pet stiže na Netflix tek 3. prosinca.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene