Zaljuljala bokovima!

Danijela Dvornik zaplesala u vrućim hlačicama i objavila video, objasnila je i što ju je na to potaknulo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik zaplesala je u vrućim vrućim hlačicama, a video je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Danijela Dvornik aktivna je na društvenim mrežama gdje s brojnim pratiteljima dijeli trenutke iz svoje svakodnevice, a posljednji video koji je objavila mnoge je poprilično zaintirgirao.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "snaga dolazi iz samopouzdanja" Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

Naime, Danijela je na TikToku podijelila video u kojem pleše u vrućim traper hlačicama i bijeloj košulji, a sve je zabavila i opisom.

"Ono kad ti je dosta dosadog života", napisala je uz video i hešteg "baka koja pleše".

@danijeladvornik

iwanttodance

♬ Let It Go (with Marc E. Bassy) [Vintage Culture Remix] - Louie Vega & The Martinez Brothers

Inače, Danijelu na njezinu profilu na Instagramu prati više od 100 tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave, baš kao što je bilo nedavno kada je podijelila iskustvo o burnoj noći koju je imala s unukama zbog zdravstvenih problema jedne od njih. No svima su definitivno najslađe upravo objave s njezinim unučicama i kćeri Ellom i njezinim suprugom Charlesom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene