U sedmom desetljeću!

Jedna od najljepših jugoslavenskih glumica objavila vruće fotke iz saune, poručili joj da je i dalje prava seks-bomba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danica Maksimović objavila je na Instagramu nekoliko fotografija iz saune pa užarila društvene mreže.

Srpska glumica Danica Maksimović podigla je temperaturu društvenih mreža fotografijama na kojima uživa u čarima saune, a kojima je pokazala svoje zanosno tijelo i dobila tisuće lajkova svojih obožavatelja.

69-godišnja Danica, koja slovi kao jedna od najljepših glumica Srbije, objavila je fotografije na kojima u prvom planu do izražaja dolazi njezin mladolik izgled i top-forma, koje je istaknula u crnom badiću.

"Oni koji se suočavaju s nečim što je pred njima, neopterećeni prošlošću, neuznemireni budućnošću, to su ti koji žive, i koji na najbolji način koriste svoj život", napisala je Danica uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi)

"Dama u godinama, a savršeno izgleda", "Prelijepa si Dano", "Lutka i diva u isto vrijeme", "Dano, božanstvena si", "Prava naša diva", "Seks boma", "Poruka koja znači, a Dana zrači Ljubavlju velikog srca", "Zadali ste domaći zadatak mladim djevojkama. Bravo za Vaše godine, za Vaš mladenački izgled, za Vašu karizmu", "Svaka čast", "Moćna", "Najljepše godine, najbolji izgled", "Kao vino", poručili su joj obožavatelji.

Danica se glumom počela baviti još kao djevojčica, diplomirala ju je na FDU-u u Beogradu, a prvu je ulogu snimila 1980. godine u filmu "Hajduk", nakon koje su uslijedili deseci novih, što na filmu, što u kazalištu. Jedna je od rijetkih srpskih zvijezda koja je otvoreno priznala da se 1992. godine liječila od ovisnosti o alkoholu, a poznata je i po svojem humanitarnom radu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +1 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Nekad i sad Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene