iskreno o svemu

Seksi Talijan s Eurosonga priznao zašto je tek sada otkrio da ima curu i što ga je mučilo: "Nemam više što skrivati..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanska grupa Maneskin je u intervjuu za Vanity Fair ispričala detalje svoje karijere, a vatreni frontmen benda osvrnuo se na svoju vezu s Giorgijom Soleri.

Pjevač grupe Maneskin, Damiano David, trenutačno je jedan od najpopularnijih Talijana na svijetu, a skupa s bendom dao je intervju za talijansko izdanje časopisa Vanity Fair. Maneskin krasi naslovnicu časopisa, a u intervjuu se Damiano dotaknuo i veze sa svojom djevojkom Giorgijom Soleri.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaludio žene! Evo koga ljubi Talijan za kojim je poludio cijeli svijet: Ona je tetovirana ljepotica čiji je Instagram prepun golišavih fotki!

Tek nedavno je objavio kako je s talijanskom influencericom Giorgijom Soleri u vezi četiri godine te da su zaručeni. "Paparazzi su stajali ispred moje kuće danju i noću. Tako da sam nakon četiri godine veze odlučio otkriti ime svoje djevojke. I dalje me paparazzi čekaju pred kućom, ali barem više nemam što skrivati", rekao je David. I sama Giorgia je nedavno u jednom intervjuu ispričala nešto više o njihovoj vezi.

"Javno priznanje da smo u vezi bila je naša svjesna odluka. Shvaćam koliki je teret trenutačno biti u vezi s popularnim pjevačem, ali jako sam ponosna što mi je Damiano dečko. On je osoba koju iznimno poštujem", ispričala je. Na pitanje zašto su tek sada otkrili da su zajedno rekla je kako su oboje htjeli da njihova veza bude stabilna, što sada i jest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Soleri inače na Instagramu prati preko 280 tisuća ljudi, a svi se dive njezinim tetovažama i izgledu. Između ostalog često ističe svoju borbu s depresijom, a ispričala je i kako boluje od vulvodinije. Radi se o bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u vanjskom dijelu vulve. Zbog te bolesti su joj seksualni odnosi veoma bolni, a ispričala je kako si je obećala da će pomoći ženama s istim problemom.

Damiano David je nakon pobjede njegova benda na Eurosongu u samo nekoliko sati postao svjetska senzacija te su ga prozvali jednim od najseksi muškaraca na svijetu, a Giorgia mu je od samih početaka velika podrška. Kaže kako je prva obožavateljica njegova benda, a svoje pratitelje na Instagramu je pozivala da glasaju za njih na Eurosongu. Nije skivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na natjecanju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Badrić - 1 In Magazin: Nina Badrić - 2 +0 In Magazin: Nina Badrić - 3 Celebrity Nina uz sređeni selfie najavila nešto što je izazvalo oduševljenje među njezinim obožavateljima iz cijele regije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene