Više ne izgleda ovako

Vatreni Talijan pohvalio se drastičnom promjenom imidža, ali čini se da to baš i nije najbolje sjelo njegovim fanovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David odlučio je drastično promijeniti imidž, pa je izazvao podijeljena mišljenja na društvenim mrežama.

Talijanski pjevač Damiano David izazvao je pravu pomutnju među ženskom populacijom nakon što je sa svojom grupom Maneskin odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Grupa ovih dana uskoro izdaje video za pjesmu "I Wanna Be Your Slave", a uoči dugoočekivanog spota Damiano se pohvalio promjenom imidža. Na Instagramu je pokazao novu frizuru nakon što je svoju dužu kosu, koju je najviše volio nositi zalizanu, podosta skratio sa strane i ostavio šiške. 

No njegov je potez naišao na podijeljene reakcije milijuna obožavateljica sa svih krajeva svijeta, a neke baš i nisu oduševljene njegovim novim izgledom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

"Damianova kosa", "Kakva ti je to frizura, Damiano?", "Što se dogodilo s kosom?", "Dobit ću srčani udar", "Wow, Damiano izgleda totalno drugačije", "Čekajte malo, što se dogodilo Damianu?", "Moj kralj je predivan", "Damiano se ošišao, umrijet ću", "Nisam bila spremna na ovo", "Damiano, oženi me", "Damiano, bomba si", dio je podijeljenih reakcija koje je promjena izazvala kod njegovih obožavateljica.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene