Živi svoj san

Ljepotica iz Bosne i Hercegovine voli se družiti s Leonardom DiCaprijem, a sada se pohvalila i novim zavidnim uspjehom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dajana Gudić u Hollywoodu je snimila svoj novi film "Dyadthemovie", a novim se postignućem pohvalila i na društvenim mrežama.

Bosanskohercegovačka manekenka Dajana Gudić živi svoj američki san i gradi uspješnu karijeru, a s tisućama pratitelja na Instagramu dijeli svoju svakodnevicu.

Dajana već neko vrijeme živi i radi u Los Angelesu, a ovih se dana pohvalila da snima film Patricka Flahertyja, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa seta i priznala koliko je na tome zahvalna.

"Danas mi je rođendan i umjesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u "Dyadthemovie“ pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerovatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas", napisala je između ostalog uz objavu.

Dajana je prije toga snimila i film "All-Star Weekend“ u kojem je utjelovila lik hostese, a društvo su joj pravili slavni Jamie Fox, Eva Longoria i Jeremy Piven.

No u središtu najveće pažnje našla se 2018. godine kada je snimljena tijekom druženja s Leonardom DiCaprijem, njegovom djevojkom Camilom Morrone i svojom sestrom Sarom na plaži u Malibuu gdje su igrali odbojku na pijesku i dobro se zabavljali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene