Opa!

Pogledajte Ronaldovu fotografiju zbog koje je u samo sat vremena skupio više od tri milijuna lajkova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćama i u sat vremena skupio više od tri milijuna lajkova.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu se javio s odmora.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Objavio je fotografiju s plaže na kojoj uživa na ležaljci s kokosom u ruci, odjeven samo u minijaturne kupaće gaće, a pogled na njegovo isklesano tijelo raspametio je milijune obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fotka je u prvih sat vremena od objave imala više od tri milijuna lajkova, a sada ih je više od 10, no broj neprestano raste. To i nije neko iznenađenje s obzirom na to da je slavni Portugalac već nekoliko godina najviše praćena osoba na društvenoj mreži s gotovo 400 milijuna sljedbenika.

U pričama je otkrio i da se nalazi u Dubaiju, a podijelio je i jednu zanimljivu fotku s masaže, koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Nogometaš se trudi biti aktivan na Instagramu, a njegove pratitelje, uz ovakve golišave prizore, posebno vesele i fotke na kojima pozira s lijepom zaručnicom Georginom Rodriguez i djecom.

Inače, Ronaldova draga nedavno se našla na meti kritika vlastite obitelji. Njezin ujak, koji ju je odgojio, tvrdi da je zla osoba i da je napustila obitelj otkako je s nogometašem, a cijela drama odvila se uoči premijere njezina docu-realityja "I am Georgina", koji ovaj tjedan stiže na Netlifx.

Georgina i Ronaldo u posebnom su fokusu javnosti i otkako se doznalo da čekaju blizance, a fotka kojom su objavili trudnoću zamalo je srušila Instagram te je s više od 30 milijuna lajkova postala najpopularnija objava u 2021. godini.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Nema zime za Maju Šuput: U seksi izdanju pokazala je gole noge, a provirio je i komad donjeg rublja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene