Istaknuo se u masi

Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo je na Instagramu objavio obiteljsku božićnu čestitku, posebno se istaknuo komentar sestre njegove partnerice Georgine, Ivane Rodriguez.

Nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio obiteljsku božićnu čestitku koja je u manje od jednog dana prikupila preko osam milijuna lajkova.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Želimo vam sretan Božić, ispunjen ljubavlju, zdravljem i srećom", napisao je Ronaldo pored fotke na kojoj pred okićenom jelkom u pidžami pozira s partnericom Georginom i njihovom djecom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nogometašu su u komentarima blagdane čestitali obožavatelji iz cijelog svijeta, a posebno se istaknuo komentar Georginine starije sestre Ivane Rodriguez koja se na Instagramu zove Ivana_Rh.

"Hahaha tata se smije, a Alanita je bijesna. Što li se događalo u ovom trenutku? Sretan Božić, obitelji. Volim vas. Želim vam puno zdravlja i ljubavi", napisala je ispod fotke i za komentar dobila preko tisuću lajkova.

Iako nije popularna kao Georgina, Ivana je također zvijezda na Instagramu gdje broji gotovo 300 tisuća pratitelja s kojima često dijeli svoje atraktivne fotke, baš poput svoje mlađe sestre.

Georgina je prije desetak dana na svojem Instagramu objavila još jednu fotku na kojoj pozira pored jelke, ali bez Ronalda i djece, a gotovo i bez odjeće. 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +2 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene