Romantičan trenutak

Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio novu fotografiju s Georginom Rodriguez pa dobio milijune komplimenata.

Cristiano Ronaldo na svom je profilu na Instagramu, gdje ga trenutačno prati 317 milijuna ljudi, podijelio romantični trenutak sa svojom partnericom Georginom Rodriguez i oduševio vojsku obožavatelja koja prati svaki njegov korak.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Moja prekrasna kraljica", napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj on i lijepa Georgina poziraju u usklađenim bijelim kombinacijama. Ona je istaknula svoju putenost u uskoj bijeloj haljini, a on u bijelom odijelu ispod kojeg nosi crnu majicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Kralj i kraljica", "Vatreni par", "Najbolji ste", "Naša predivna kraljica", "Puno vas volimo", "Molim vas, posvojite me", "Kakav par", "Ona je i moja kraljica", "Kakve ljepote", "Lijepi ste jako", neki su od komplimenata koje su dobili.

Georgina je nedavno razveselila i milijune svojih obožavatelja na Instagramu svojom najnovijom seksi objavom, odnosno crno-bijelom fotografijom. Na njoj je pozirala na luksuznoj jahti ležeći na trbuhu na velikom krevetu i pritom je bila okrenuta leđima objektivu, a u prvi plan došla je njezina bujna pozadina. Neki su se zapitali nosi li argentinska ljepotica uopće išta na slici, dok su drugi sugerirali da se vidi da ima gornji dio badića.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +3 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Nekad i sad Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene