Wow!

Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 250 milijuna ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo već je prvog dana 2021. godine uspio srušiti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 milijuna ljudi, što je najveći broj pratitelji na toj društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

35-godišnji Cristiano gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s nogometnih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodriguez, sa svojom djecom, majkom i drugim članovima obitelji.

Upravo su obiteljske fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milijune lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

"2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga", napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) +0 Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda legendarna djevojčica pjegavog lica uz koju su odrastale generacije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene