Kakva reklama!

Šuškalo se da je zavela Neymara dok je on bio s drugom, a sada uživa na našoj obali i dijeli videa s više od milijun obožavatelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cindy Bruna uživa na Korčuli kamo je stigla nakon što je posjetila i susjednu nam Italiju.

Slavna francuska manekenka Cindy Bruna na društvenim se mrežama pohvalila da ljetuje u Hrvatskoj i ne krije koliko ju je oduševila Lijepa Naša.

Pogledaj i ovo Neymar - 1 Svi nasmijani! Neymar se pohvalio s kime je proveo Božić, ovu osobu pokraj njega nitko nije očekivao: "Ljubavi za tebe neće nedostajati!

26-godišnja Cindy je na profilu na Instagramu objavila nekoliko vrućih fotografija, ali i video s luksuzne jahte kojim obilazi otok, a pokazala je i koliko je vješta u vožnji jet-skijem.

"Ljubav iz Hrvatske. Želim vam svima divne praznike", napisala je Bruna uz video koji je podijelila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna)

Cindy je u Hrvatsku doputovala iz Italije, a društvo joj prave južnoafrička influencerica Nabilah Harron koja već nekoliko godina živi kod nas te modni dizajner Mickael Carpin. Osim uspjeha u svijetu mode dodatno ju je proslavio prijateljstvo s nogometašima Neymarom i Kylianom Mbappéom te na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Inače, nakon što je prošle godine viđena kako se smješka i ne odvaja se od Neymara, krenule su glasine kako ga je zavela iako je on tada potvrdio vezu s Natalijom Barulich pozirajući s njom za naslovnicu ruskog izdanja magazina GQ.

Cindy se pojavila na naslovnicama magazina Vogue, Elle i Harper's Bazaar. Manekenka je 2013. prvi put nosila modnu reviju donjeg rublja Victoria's Secret i nakon toga je postala dio manekenske ekipe tog svjetskih poznatog brenda. Bila je zaštitno lice u kampanjama za Pradu, Burberry, Chanel, Ralph Lauren i Saint Laurent.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams (Foto: Profimedia) +3 Robbie Williams (Foto: AFP) Celebrity Upoznali su se na spoju naslijepo i nekoliko puta prekidali, ali danas im najteže pada kada moraju biti razdvojeni i to javno priznaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene