Na meti kritika

Chrissy Teigen nakon više od 10 godina donijela odluku za koju kaže da joj nije bila laka, objasnila i razlog tog poteza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen deaktivirala je račun na Twitteru nakon što je na njemu bila aktivna više od 10 godina i imala više od 13 milijuna pratitelja.

Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, 35-godišnja Chrissy Teigen odlučila je napustiti društvenu mrežu Twitter nakon što je na toj popularnoj platformi provela više od deset godina.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Ona se izravno obratila svojih 13,7 milijuna pratitelja kako bi im objasnila razloge svoje iznenadne odluke, koju je donijela nakon nedavnih negativnih reakcija o suradnji s Kris Jenner s kojom je pokrenula liniju proizvoda za čišćenje kućanstva na prirodnoj bazi.

"Hej. Više od deset godina bili ste moj svijet i iskreno dugujem tom svijetu koji smo stvorili ovdje jako puno. Mnoge od vas smatram svojim stvarnim prijateljima. Ali došlo je vrijeme da vam kažem zbogom. Ovo mi više ne pruža toliko pozitive koliko negativnosti i mislim da je vrijeme da nešto promijenim. Moj životni cilj je učiniti ljude sretnima, a bol koju osjećam kada to ne uspijem je previše za mene. Oduvijek su me prikazivali kao snažnu djevojku, ali jednostavno nisam. Moja želja da se svidim ljudima i da strah da ne naljutim nekoga učinila me drugačijom, nisam više onakva kada sam tek došla ovdje. Živite mi dobro, tviteraši. Znajte molim vas da je sve do čega mi je ikad bilo stalo, ste vi. Potičem vas da nikada ne zaboravite što vam je važno. Ja sam godinama primala toliko malih udaraca da sam u ovom trenutku prepuna modrica. Griješila sam tijekom godinama i za svoje pogreške odgovarala pred tisućama ljudi. Ovdje sam i nevjerojatno puno toga naučila, ali jednostavno nisam naučila blokirati negativnost. Jako sam osjetljiva, a ne želim biti takva. Ali volim vas i cijenim vrijeme koje smo zajedno proveli. Također vas i mrzim", napisala je Chrissy u podužoj oproštajnoj objavi, a ubrzo i službeno deaktivirala svoj Twitter račun.

Nekoliko dana prije toga, Chrissy je objavila vijest o suradnji s Kris i nije krila koliko je uzbuđena i sretna zbog toga i zbog lansiranja njihove linije proizvoda za čišćenje, ali tada je prema njoj krenula lavina kritika zbog povezivanja s klanom Kardashian.

"Volim te, ali ne volim te vidjeti spetljanju s tom obitelji. Ne uklapa se to u tvoj brend", "Bolja si od ovoga, tužno je ovo vidjeti", "Ne želim to kupovati jer odbijam staviti makara jedan novčić u džep obitelji Jenner ili Kardashian", "Jako vas volim gospođo Teigen, ali stvarno? Još proizvoda za više profita?" "Ti si za mene heroj na mnogo načina i volim te. Samo mi se čini da je ovo pogrešan način i povećava jaz između onih koji nemaju ništa i onih koji imaju puno, neki su od negativnih komentara koje je dobila, a koji su ju očito jako pogodilo i bili kap koja je prelila čašu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene