brzoplet potez!

Uz seksi fotku u kupaćem kostimu stavila je riječi koje je brzo obrisala pa promijenila, ali komplimenti joj svejedno stižu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen je na odmoru iz snova s mužem Johnom Legendom, njihovo dvoje djece i prijateljicom pa dijeli fotografije kako bi pokazala koliko uživa.

Chrissy Teigen (35) na odmoru je na egzotičnoj destinaciji koju ne želi otkriti, a s njom su muž John Legend (42) i djeca te prijateljica Alana Van Deraa. Chrissy pokazuje koliko uživa dijeleći fotografije na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

"Izgleda kao greška u fotošopu, ali to je samo moje tijelo, lol", napisala je Chrissy uz sliku na kojoj je pozirala u vodi u jednodijelnom, ružičastom badiću, a oči je prekrila rukama. 

Ipak, manekenka je kasnije odlučila maknuti taj opis kraj svoje objave. "Tan all over, Jan all over", napisala je Teigen šalu iz popularne, humoristične serije "U uredu"

Za svoj izgled je dobila brojne komplimente. "Prelijepa si", "Izgledaš odlično", "Tako zanosna", "Kraljica svega", komentirali su. A neki su pratitelji, čini se, shvatili na kojoj se destinaciji nalazi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Izgledaš dobro na Maldivima", komentirala je jedna pratiteljica. 

Inače, Chrissy često objavljuje na Instagramu fotografije na kojima je u prirodnim izdanjima bez šminke i ranije je iskreno progovorila o svojoj operaciji grudi.

Nedavno je deaktivirala svoj profil na Twitteru i iznenadila brojne pratitelje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jacques Houdek - \ Celebrity Fotografija Jacquesa uz izdašnu gozbu za posebnu priliku pravi je hit na Facebooku: "Jedan ćevapčić smijem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene