neki se našalili

Uvijek iskrena manekenka iznenadila fotkama svojih usnica pa objasnila što se dogodilo, oglasila se i jedna doktorica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz fotografije koje je objavila Chrissy Teigen objasnile je što misli da joj se dogodilo, a i njezini pratitelji su iznijeli svoje teorije.

Chrissy Teigen (35) iznenadila je milijune pratitetelja na Instagramu podijelivši fotografije svojih natečenih usnica, a otkrila je što misli o čemu je riječ. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

"Izgledam odlično! Nije promašaj s filerima, reći ću vam! Nije me briga! To se dogodilo nakon što sam zagrizla sumnjivu naranču. Možda su bili pesticidi izvana? Izgledam kao sočna lutka na napuhavanje, svježe raspakirana", napisala je manekenka i voditeljica. 

Objavu je komentiralo mnoštvo njezinih pratitelja, neki su joj dali savjet i rekli na što sumnjaju dok su se drugi našalili. "Cijeli Hollywood će početi tražiti tu vrstu naranče. Pazi na sebe", "Iz osobnog iskustva ti mogu reći da se to zove narančin ili mangov dermatitis", "Imala sam to. Ludo je", "Nadam se da ne svrbi", "Svi požurili u trgovinu kupiti sumnjivo voće", komentirali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Oglasila se i jedna doktorica. "Alergija, naravno. Uzmi antihistamin i naravno, nemoj više jesti sumnjivo voće!", napisala je poznata dermatologinja Sandra Lee. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene