ne želi pozornost

Skriva privatni život, no objavila je rijetku snimku sina kojeg je dobila s 10 godina mlađim pjevačem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cheryl je u ožujku 2017. dobila sina Beara s pjevačem Liamom Payneom, a godinu dana kasnije su prekinuli.

Cheryl (37) podijelila je rijedak video svog trogodišnjeg sina Beara kojeg je dobila s bivšim dečkom Liamom Payneom (27). 

Pogledaj i ovo showbuzz Sudbonosni sastanak Imao je samo 16 kad je upoznao 10 godina stariju ženu s kojom je dobio i dijete, prisjetio se prvog susreta

Naime, stavila je na Instagram story snimku na kojoj njen sin čestita njezinim obožavateljima Božić poznatom rečenicom iz filma "Sam u kući". "Sretan Božić, ti prljava životinjo i sretna Nova godina", izgovorio je dječak. 

Te riječi je Cheryl stavila i uz fotografiju . U videu se čuje se i kako se njen sin smije dok govori. Osim snimke sina, pokazala je i kako je ukrasila svoju kuću. 

Pjevačica rijetko pokazuje Beara na društvenim mrežama kao i njen bivši dečko Liam jer su se dogovorili da će štititi njegov identitet. Nikad nisu pokazali njegovo lice i objave o njemu su sveli na minimum. 

Cheryl je i u travnju podijelila slatki video svog sina u kojem se čuje samo njegov glas i naglasak iz sjeveroistočnog dijela Engleske. "Volio bih jesti. Želim ići u park", govori Bear na snimci. 

Inače, Cherly se zaljubila u Liama nakon što joj je propao kratki brak s francuskim restauratorom Jeanom-Bernardom Fernandezom-Versinijem za kojeg se udala nakon tri mjeseca veze. Pjevačica i Payne su dobili sina u ožujku 2017., a godinu kasnije su objavili da su prekinuli.

Njihovi prijatelji britanskim su medijima govorili kako je par naporno radio na vezi, no nisu je uspjeli spasiti. Zbog sina su ostali u dobrim odnosima, a oboje kažu da će zauvijek biti super prijatelji. Dok je Liam od onda u vezi s manekenkom Mayom Henry, Cheryl je sama te privatni život ne odaje previše medijima.

Pjevačica je bila i u braku s nogometašem kluba Chelsea, Ashleyjem Coleom, a podnijela je zahtjev za rastavom nakon četiri godine jer ju je varao. S vremenom je prestala i koristiti njegovo prezime. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) +1 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene