Velika tuga

Iznenada preminuo mladi chef Dario Josipović, imao je samo 27 godina, a pred njim je bila obećavajuća karijera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dario Josipović je sa samo 27 godina ostvario zavidnu kuharsku karijeru, a od njega se u nevjerici opraštaju drugi chefovi i kolege.

Mladi i perspektivni riječki chef Dario Josipović iznenada je preminuo u dobi od samo 27 godina.

Tužnu vijest potvrdili su iz dubrovačkog restorana 360, u kojem je prije radio.

"Danas su nam srca slomljena. Naši chefovi i kolege šalju najdublje izraze sućuti obitelji i prijateljima chefa Darija Josipovića. Bog je primio jednu veoma posebnu dušu", piše na stranici restorana na Facebooku uz fotografiju pokojnog chefa.

Josipović je kuharsku karijeru počeo u Opatiji. Osim u spomenutom restoranu, kuhao je, među ostalima, i u Hemingwayu, Navisu i Dubravkinom putu te je stažirao u Azurmendiju, a radio je i u pariškom restoranu AT uz bok poznatog chefa Atsushi Tanake.

"U Dubrovniku smo radili zajedno, živjeli zajedno. Bio je izniman mladić," kazao je za Plavu kamenicu chef zagrebačkog restorana Noel, Bruno Vokal, koji je nekad bio sous chef u restoranu 360.

Dario je zadnje sezone odradio na velikim jahtama.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene