Uživa u ženskom društvu

Odoljele joj nisu brojne poznate face, ali zadnji joj je priredio iznenađenje preko kojeg mu nije mogla prijeći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries uživala je u oskudnom badiću na plaži u Miamiju kamo je stigla u društvu prijateljice.

Influencerica, manekenka i glazbenica Chantel Jeffries uhvaćena je kako odmara od silnih poslovnih obaveza i to na jednoj od popularnih plaža u Miamiju.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries voli uspješne muškarce Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

Paparazzi su 28-godišnju Chantel snimili u bijelo-smeđom bikiniju u kojem je savršeno naglasila obline i time privukla i više nego dovoljan broj znatiželjnih pogleda. Društvo joj je pravila prijateljica također u oskudnom badiću, a vrijeme su provodile sunčajući se na ležaljkama i razgovarajući, dok se na objektive i nisu previše obazirale.

Chantel je dodatnu slavu u svijetu stekla i kao bivša djevojka pjevača Justina Biebera i od tada živi pod povećalom javnosti. Paprazzima nije promakla ljetos u Španjolskoj, kao ni u Grčkoj, a uživanjem na europskim destinacijama pohvalila se i na društvenim mrežama.

Nakon ljetnog odmora prionula je poslu i trenutačno objavljuje svoje nove glazbene uratke i dijeli svoju svakodnevnicu s milijunima obožavatelja koji ju prate na društvenim mrežama. Posao joj je sada glavna preokupacija nakon što je u travnju prekinula vezu s Drewom Taggartom iz grupe The Chainsmokers. Zajedno su bili nešto više od godinu dana i isprva su naveli kako je prekid bio sporazuman, ali čini se da ipak nije bilo tako.

Naime,  Andrew je bio uhvaćen u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom su se zagrlili i poljubili, što su također snimili paparazzi. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina Biebera, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa i glazbenika Dipla. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) +7 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Ne zovu je uzalud novom Sophijom Loren, u seksi izdanju od mreže pokorila je Italiju i pokazala sve svoje čari

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene