Zaljubljeni preko ušiju

Dok je on ponosno glumio njezinog tjelohranitelja, svi su zurili u njezino tonirano tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries i Drew Taggart zajedno su nekoliko mjeseci, a trenutačno uživaju u meksičkom Tulumu.

Američka DJ-ica, glazbena producentica i glumica Chantel Jeffries i njezin dečko, glazbenik Drew Taggart, privlačili su znatiželjne poglede dok su uživali na plaži u meksičkom Tulumu. Ta meksička destinacija ove je sezone hit-odredište brojnih zvijezda koje traže bijeg od obaveza nakon blagdana, a mediji su prepuni zanosnih fotografija brojnih ljepotica u bikinijima.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries voli uspješne muškarce Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

Ništa drugačije nije bilo ni kada se na plaži pojavila Chantel koja je u minijaturnom ružičastom bikiniju pokazala savršenu figuru. Par se u plićaku ljubakao te su vidno bili raspoloženi, a nisu se bunili ni na pažnju fotografa. Drew čitavo vrijeme nije skidao ruke sa svoje djevojke.

Glasine da su Chantel i Drew zajedno kružile su mjesecima, a ljepotica je sve potvrdila u srpnju ove godine na svom Instagramu. Osim Nove godine, par je ovoga tjedna proslavio i glazbenikov rođendan, povodom kojeg mu je djevojka posvetila dirljive riječi na društvenim mrežama.

"Zbog teme na ovom planetu imam osjećaj da sam kod kuće. Sretan ti rođendan i volim te jednako koliko volim i pite te sve dokle seže broj pi", napisala je Chantel na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene