voli uspješne muškarce

Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries američka je manekenka i DJ-ica koja izgleda besprijekorno, iza sebe ima bogatu ljubavnu povijest i afere, a na plaži nitko ne skida pogled s nje!

29-godišnja Chantel Jeffries svoju je sjajnu figuru nedavno pokazala na plažama Miamija, a rijetko tko se mogao suzdržati od pogleda na njezinu utegnutu figuru. 

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries živi pod povećalom javnosti Broj slavnih frajera koje je ljubila je poveći, a odolio joj nije ni 14 godina stariji glazbenik koji je vodi svuda sa sobom

Manekenka je na sebi nosila kupaći kostim zanimljivog dizajna u narančastoj boji, koji je isticao njezin struk i grudi, a oči je zaštitila dizajnerskim sunčanim naočalama zlatne boje.

2017. godine javnosti je potvrdila da je operirala grudi, a kao razlog je navela česte varijacije u svojim kilogramima.

U svojem vlogu na YouTubeu Chantel je izjavila da često gubi i dobiva kilograme, a skupa s kilogramima nestaju i njezine grudi, a ona želi da joj grudi stalno budu iste veličine.

Kaže kako je imala 58 kilograma, a onda naglo smršavjela na 45, što je promijenilo i izgled njezinih grudi i stoga se odlučila na plastičnu operaciju.

''To je prilično velika razlika, pogotovo kada ste visoki 166 centimetara kao ja'', rekla je.

"Nema ničeg lošeg u veličini B – mislim da je super, čak i za moj tip tijela. Ali kada prijeđete s D na B i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utječe na vaše grudi – čini ih ispuhanijima, opuštenijima, pojave se strije, tako da to jednostavno nije bilo najbolji izgled."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💿Ceejay The Dj💿 (@chanteljeffries)

Zbog njezina burnog života i influencerstva na profilu na Instagramu malo tko zna da je Chantel DJ-ica, a 2018. godine izdala je svoj album ''Wait''. 

Jeffries je poznata po brojnim ljubavnim vezama iza sebe, a najpoznatija veza koja ju je i proslavila je ona s Justinom Bieberom 2014. godine.

Chantel je izgubila simpatije Bieberovih obožavatelja jer je bila prisutna prilikom Justinova uhićenja zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a svemu tome se samo smijala.

Osim Biebera, Chantel je zavela i mnoge druge poznate muškarce.

Njezina posljednja veza bila je s pjevačem Chainsmokersa Andrewom Taggartom, a prije njega manekenka je bila u vezi s DJ Diplom.

2019. godine Chantel se zabavljala s Machine Gun Kellyjem, koji sada medijske naslovnice puni vezom s Megan Fox, a 2018. bila je s Kyriem Irvingom 2021., NBA zvijezdom.

Ostale Chanteline veze više nitko ne može niti popisati, a još se šuškalo da je vrijeme provodila i s reperom Lil Twistom te Travisom Scottom, koji je sada otac dvoje djece Kylie Jenner.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +7 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nekad i sad Isplivala fotka srpske Barbike iz 2002. godine, evo kako je tada izgledala, zaštitnog se znaka do danas nije odrekla!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +14 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene