Pokazala baš sve

Badić koji nosi na prvu djeluje obično i pristojno, ali kad je okrenula leđa, ispalo je da to baš i nije tako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caroline Vreeland paparazzi su snimili na plaži u meskičkom Tulumu u jednodijelnom kupaćem kostimu s tangama.

Pjevačica, glumica i manekenka Caroline Vreeland priredila je pravi show na plaži u meksičkom Tulumu, gdje se trenutačno odmara.

Unuka legendarne dizajnerice Diane Vreeland obukla je naizgled pristojan jednodijelni kupaći kostim, no kada je okrenula leđa, pokazala je da se radi o iznimno seksi modelu.

U badiću s tangicama pokazala je cijelu stražnjicu koja je na suncu malo pocrvenjela, a veliki otvor na leđima otkrio je i bočnu stranu njezinih grudi.

Atraktivna 33-godišnjakinja u seksi badiću je proparadirala cijelom plažom, a mamila je poglede i dok je s frendicama pozirala za fotkanje.

Caroline na svojem Instagramu, gdje ima više od 403 tisuće pratitelja, još nije objavile nove fotke, ali je zato podijelila vruću fotku s odmora sa suprugom Nicolasom Ricom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caroline Vreeland (@carolinevreeland)

"Moja ljubav", napisala je pored zajedničke fotke na kojoj također nosi badić s tangama, a sudeći prema njezinim ostalim objavama, seksi modeli su omiljeni, no nije joj strano ni pozirati potpuno gola.

Inače, Vreeland se za Rica udala u prosincu 2020. godine, a Vogue piše da na ljeto 2022. planiraju obnoviti zavjete i održati golemu svadbu jer zbog pandemije koronavirusa prvi put to nisu mogli učiniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene