Tako treba!

Ono što na crvenom tepihu vješto skriva, na ulici ponosno pokazuje, a na kritike zbog zaobljene figure odgovara na svoj način!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello fizički se dosta promijenila u zadnjih godinu dana, a iako je zbog zaobljene figure postala meta kritika, ona se ponosi svojim tijelom zbog čega je postala uzor ženama diljem svijeta.

Pjevačica Camila Cabello (24) u zadnje vrijeme ne prestaje oduševljavati javnost jer samouvjereno pokazuje svoje obline koje većina žena skriva.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

U zadnjih godinu dana njezin se izgled drastično promijenio, zbog čega se našla i na meti kritika, na koje se ona uopće ne obazire, što je potvrdila i jednim od svojih posljednjih izdanja.

Pjevačica je snimljena u New Yorku u ružičastom sportskom kompletu s tajicama i topićem koji otkriva trbuh te je u golišavom izdanju nasmijana pozirala fotografima koji su je snimili i dok je vozila bicikl.

No svoje obline vješto je sakrila na dodjeli nagrada MTV VMA gdje se pojavila u glamuroznoj ružičasto-crvenoj haljini s korzetom.

Inače, Camila je nedavno na TikToku objavila video u kojem je progovorila o svom fizičkom izgledu i jasno poručila kako voli svoje tijelo.

Pjevačica je u jednom od svojih zadnjih intervjua priznala i da se bori s anksioznošću, zbog koje se često posljednjih mjeseci osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

Priznala je kako joj je život bio prepun toksičnog stresa, zbog kojeg je patilo njezino mentalno zdravlje.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu samnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega", otkrila je Camilla koja se proslavila još kao tinejdžerica u glazbenoj skupini Fifth Harmony.

Inače, Camila je zadnje dvije godine u vezi s pjevačem Shawnom Mendesom od kojeg se rijetko odvaja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja +13 Story Super Nova Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene