Opustila se

Bez grudnjaka i bosonoga: Haljinu s dekolteom do pupka odjenula je za izlazak, obuća joj nije prioritet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello nosila je haljinu s dubokim dekolteom koja je otkrivala da nema grudnjak, a nije imala ni obuću.

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello (23) ne odvaja se od dečka Shawna Mendesa (22), no zato joj grudnjak i obuća nisu prioritet. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Camila je nedavno privukla pozornost u seksi izdanju, sportskim tajicama i topu, dok je sada mamila pogled potpuno drugačijom kombinacijom. Vratila se iz šetnje sa Shawnom u Los Angelesu u cvjetnoj haljini i činilo se da tek to nosi na sebi dok je uzimala stvari iz auta parkiranog ispred kuće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cuz it’s latin heritage month, and also cuz my choreographers who are also my family and the best people in the world @calvitjr and @sarabiv launched a new clothing line called @rulesdntapply and im here to support and dance like a fool in their clothes (they didn’t choreograph this otherwise it would be a lot better LOL) love you

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Naime, Cabello je imala jako duboki dekolte koji je otkrivao previše, pa i to da nije obukla grudnjak, a bila je i bosonoga. Mendes je nosio kratke crne hlače i majicu te obuo natikače. Paru su se pridružile i prijateljice i čini se kako su se pripremali za neko večernje druženje. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom prošle godine. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene