Otvorila je dušu

Trenutačno je jedna od najpopularnijih žena na svijetu, no priča s druge strane medalje nije baš glamurozna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello u jednom je intervjuu priznala da se bori s anksioznošću, te da joj je toksični stres umalo uništio život.

Jedna od danas najpopularnijih pjevačica na svijetu, 24-godišnja Camila Cabello, u jednom intervjuu je opisala kako se bori s ansioznošću, zbog koje se često posljednjih mjeseci osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

Priznala je kako joj je život bio prepun toksičnog stresa, zbog kojeg je patilo njezino mentalno zdravlje.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu samnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega", priznala je slavna pjevačica.

Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a unatoč golemom uspjehu koji je postigla u glazbenoj industriji, još uvijek smatra da ima puno prostora za napredak. Rekla je kako bi voljela završiti fakultet na Sveučilištu u New Yorku.

"Obožavam nove informacije. Mislim da bih se sjajno zabavila na fakultetu. Učenje bi mi možda bilo naporno, ali volim to. Volim čitati...", ispričala je pjevačica.

Inače, pjevačica koja je u vezi s glazbenikom Shawnom Mendesom (22) nedavno je objavila video u kojem je progovorila o svom fizičkom izgledu i mnogi su podržali njezin stav. "Volim svoje tijelo", napisala je pjevačica uz snimku iz auta koju je podijelila na TikToku.

Za Shawna Mendesa ispričala je kako joj je od samih početaka veze velika podrška.

"Vrlo mi je važan u životu. Mislim da je on i razlog zašto dosad nisam skrenula na krivi put u ovoj industriji", priznaje. Otkrila je i kako je rijetko imala prijatelje dok je odrastala. Smatra kako je razlog tome činjenica što je od svoje 15. godine zaposlena te je često putovala, a zbog putovanja nije mogla održavati prijateljstva.

Najviše se družila sa svojom majkom, koja joj je još uvijek veliki oslonac. Ne otvara se lako ljudima, no voli se družiti i smatra kako je još premlada te da ima još mnogo u životu za naučiti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene