Osmijeh je brzo nestao

Slavna crnka dečka je dočekala u prozirnim hlačama, a poludjela je kad je vidjela da ih snimaju paparazzi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello dočekala je svog dečka Shawna Mendesa u prozirnom izdanju, a sve su to popratili paparazzi.

Ljubavno-glazbeni par Camila Cabello i Shawn Mendes nerazdvojni su otkako je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više prije dvije godine, a koliko se vole svjedoče njihove najnovije paparazzo fotografije.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Na njima se jasno vidi kako 24-godišnja pjevačica nije mogla sakriti uzbuđenje nakon što ponovno vidi svog dragog, nakon što su se nakratko razdvojili zbog poslovnih obaveza. Dočekala ga je na prilazu njihova doma u Los Angelesu i to u poprilično izazovnom izdanju kojima je dodatno privukla pažnju. Naime, na sebi je nosila gornji dio bikinija i potpuno prozirne crne hlače ispod kojih su joj se jasno vidjele gaćice i bujna pozadina.

Ipak kada je uočila paparazze oduševljenje i široki osmijeh s lica nestali su kratkom trenu, a par je požurio u kuću.

Iza Camile je naporan tjedan nakon što je u Los Angelesu promovorila svoj nadolazeći film "Pepeljuga" u kojem glume i Idina Menzel te Billy Porter.

Pop zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas nažalost srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je nedavno uz snimku iz auta koju je podijelila na TikToku.

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. I pomislila sam 'kvragu'. No onda sam podsjetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo", istaknula je Camila.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pjevačica koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene