ništa ne skriva

Tko je velika bugarska zvijezda s kojom je Seve snimila duet? Ne skriva da je gej i fotke sa svojim mužem rado objavljuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bugarski pjevač Azis na sceni je već dugi niz godina, a folk-zvijezda iza sebe ima impresivnu karijeru prepoznatu i na svjetskom tržištu.

Severina je prošloga tjedna na oduševljenje mnogih fanova objavila novi singl "Fališ mi", koji je već pregledan oko milijun puta na YouTubeu, a pjesmu je snimila s bugarskim folk-pjevačem, Azisom.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Na domaćoj sceni Azis nije toliko poznat, no upravo hit sa Severinom mogao bi mu otvoriti put i prema obožavateljima u Hrvatskoj. Pravim imenom Vasil Trojanov Bojanov, 44-godišnji Azis je na bugarskoj sceni već dugi niz godina. Prije pet godina ga je New York Times uvrstio među 25 glazbenika koji donose trendove u svijetu glazbe, a sve to zahvaljujući pjesmi "Habibi", koja je bila veliki hit u njegovoj zemlji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Na glazbenoj sceni se probio 90-ih godina, a iako je s obitelji živio u Njemačkoj, osvojio je publiku iz svoje zemlje te je pjevao na bugarskom. Azis je inače rođen u bugarskom zatvoru za žene, u kojem je njegova majka bila zbog prodaje uvezene odjeće prije pada komunizma.

Na početku karijere na pozornici se pojavljivao u ženskim kostimima, zbog kojih je i postao slavan, a nedavno je za srpske medije istaknuo kako je ta faza već davno iza njega. Ne skriva da je išao pod nož te da je napravio nekoliko estetskih zahvata, a presadio je i dlake na prsima kako bi bio što muževniji.

Otvoreno je priznao da je gej te na društvenim mrežama redovito obožavateljima dijeli detalje iz života sa svojim suprugom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +14 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene