''Djevojko, potraži pomoć!''

Britney Spears opet objavila video koji je mnoge uplašio: "Svi znate da ovo nije prava Britney, je li tako?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears novim je plesnim videom na Instagramu zabrinula obožavatelje, koji se ne prestaju pitati što se s njom događa.

Bivša pop-princeza Britney Spears ni nakon što je izvojevala pobjedu na sudu i nakon što joj je ukinuto dugogodišnje skrbništvo ne prestaje čuditi svoju vojsku obožavatelja koja je prati na društvenim mrežama, na kojima svakodnevno objavljuje nešto novo.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Među posljednjim objavama našle su se i snimke u kojima 40-godišnja Britney pleše izvijajući se, odjevena u kratke crvene hlačice i top, s razmazanom šminkom oko očiju, a neobičnom je izjavom sve ostavila u čudu.

"Primjećujete li nešto drugačije??? Okrenula sam kameru pa su vrata sada iza mene. Puuuuno je bolje ovako. Dvije sam godine plesala u krivom smjeru", napisala je Britney uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Britney, prestani. Cool si, ne moraš ovo raditi", "Nitko nije zabrinut?", "Mislila sam da će s novom slobodom prestati objavljivati čudne snimke", "Zbunjuje me ovo jako", "Je li ovo neka šala?", "Svi znate da ovo nije prava, je li tako?", "Djevojko, moraš potražiti pomoć", "Pokazala je znak iluminata, vidim li dobro?", "Tko zna u čemu je njezin problem", "Pleše i dalje, ali izgleda zdravije nego prije, drago mi je zbog toga", dio je komentara.

Britney je u prosincu prošle godine sud izbavio iz skrbništva njezina oca, koji joj je posljednjih 13 godina kontrolirao život i sada uživa u stvarima koje dugo nije smjela raditi, poput obične vožnje gradom u automobilu.

Početkom 2021. godine izašao je i dokumentarni film "Framing Britney Spears", a u njemu su otkriveni brojni dosad nepoznati detalji iz njezina privatnog života, među ostalim i kako joj je otac branio da vozi. U bonus scenama iz dokumentarca Britney je na pitanje kada se zadnji put osjećala slobodno odgovorila: "Kad samo smjela voziti svoj auto! Obožavam to."


1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene