mnogi se brinu za nju!

Britney se opet skinula pa objavila video koji nikome nije jasan: "Ovo je moja prava guza, bez filtera i fotošopa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears već tjednima na Instagramu dijeli svoje golišave fotografije, a nakon što se skinula u toples, pokazala je i golu stražnjicu.

Pop-princeza Britney Spears (39) ne prestaje zabrinjavati obožavatelje svojim objavama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Nakon što je zaredala fotke na kojima pozira u toplesu, kojima se htjela pohvaliti svojim prirodnim grudima, sada se ponovno skinula i pokazala stražnjicu.

"Ovo je moja guza", napisala je uz fotku na kojoj pozira samo u tangama okrenuta leđima kameri, a zatim je podijelila i video.

"Evo i videa da možete vidjeti kako je ovo moja prava guza, bez filtera i fotošopa, sve je stvarno. Psst, snimam se sa selfie štapom i uvijek ću tako raditi. Stoji uspravno, ne odgovara i ekstremno je pouzdan", poručila je Britney uz snimku na kojoj pred ogledalom mrda stražnjicom. Njezina objava potaknula je lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

"Jesam li ja jedini koji je zbunjen zbog ovoga", "Ovo mi se čini malo čudno", "Što se događa", redali su se komentari fanova koje je ponašanje pjevačice zbunilo i zabrinulo, no bilo je i onih koji su je podržali u njezinoj novostečenoj slobodi.

Naime, nedavno je objavljeno kako je njezin otac Jamie Spears (69) pristao odstupiti s dugogodišnjeg mjesta skrbnika svoje kćeri. Skrbništvo je određeno nakon što je Spears zatražio od suda ovlasti da nadzire život svoje kćeri 2008. zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njezino mentalno zdravlje. Sudsko ročište za raspravu o zahtjevu Britney Spears zakazano je za kraj rujna u Los Angelesu. Britney je na sudu u lipnju rekla da je skrbništvo zlostavljanje i da "želi svoj život natrag".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) +2 Vin Diesel (Foto: Instagram) Celebrity Ovog snagatora pamtimo po isklesanom tijelu, ali svijet ovih dana obilaze njegove iznenađujuće fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene