lukavo!

Britney Spears objavila fotku iz Hrvatske pa zbunila fanove, evo koji naš gradić je svojom ljepotom očarao pjevačicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je iznenadila mnoge fotkom iz Rovinja, a neki su pomislili i da je pop pjevačica na odmoru u Hrvatskoj.

Bivša pop-princeza Britney Spears (41) na svom je Instagramu objavila fotografiju iz Hrvatske, točnije iz Rovinja, a pratitelje je zbunila fotkom. Označila je i fotografa koji je autor slike, a u komentarima su odmah prepoznali istarski gradić.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

"Izgleda kao savršeno mjesto za video-spot", "Rovinj, Hrvatska", "Predivno mjesto", "Želim tamo živjeti", "Jesi li ti to u Hrvatskoj?", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sudeći po objavi, Britney je istu podijelila zbog toga što je očarana ljepotom Rovinja, a u tome se slaže i preko 138.000 njezinih pratitelja koji su fotku lajkali.

Britney Spears posljednjih je dana uživala sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem na Havajima, a fotografi su ih pratili gdje god da su išli.

Par je inače u vezi od 2016. godine i isprva se naveliko šuškalo da je on samo iskorištava zbog slave i novca, a neki su i dalje u to uvjereni iako postoje ovakve paparazzo fotografije koje pokazuju njegovu nježnu i pažljivu stranu.

Vijest o zarukama Britney je objavila u rujnu prošle godine, a mlađahnog je Sama upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party". On joj je, navodno, odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je čak pet mjeseci prije nego što su konačno izašli na spoj.

Javnost je za njihovu vezu doznala 2016. godine, nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju, a ostao je uz nju i u najtežim trenucima te joj je bio golema podrška, čime je donekle utišao zlobne jezike.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos (Foto: Instagram) +1 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Celebrity Martina Vrbos pohvalila se druženjem s premijerkom Srbije, a reakcije se ne stišavaju: "Ne pamtim nešto bolje"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) +7 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Nekad i sad Bivši miljenik žena nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, iscrpljeno i umorno lice nije mogao sakriti čak ni ispod maske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene