sve ostavila iza sebe

Bili su najpoznatiji regionalni par, pred očima javnosti su i prekinuli, a sad je ona pokazala kako uživa s novim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Breskvica se proslavila skupa sa svojim bivšim dečkom Voyageom, a nakon što je njihova ljubav pukla postala je još popularnija. Sada je pokazala kako uživa s novim dečkom.

Srpski tinejdžeri Voyage i Breskvica proslavili su se kao par te su jednako tako i osvojili regionalnu scenu, a prije nekoliko mjeseci njihove brojne fanove je iznenadio njihov prekid. Breskvica je nedavno predstavila novog dečka, a regionalni mediji su pisali da je par već počeo zajedno i živjeti.

Pogledaj i ovo Breskvica Nakon 10 dana Severina izgubila tron u trendu najslušanije pjesme u Hrvatskoj od 21-godišnje pjevačice iz Srbije

Na Instagramu je ovih dana objavila i kako uživa sa svojom novom ljubavi, Nikolom, koji je od nje stariji osam godina. Uživali su u prirodi, a dečko ju je nosio na ramenima dok su se šetali. "Mi to tako", napisala je pjevačica na storyju.

19-godišnja Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica i njezin vršnjak Mihajlo Veruović koji se krije iza nadimka Voyage kao ljubavni par i glazbeni duo proslavili su se pjesmama poput "C'est La Vie", "Pancir" i "Koraci u noći" koje na YouTubeu broje višemilijunske preglede i brzo su postali hit među mladima u cijeloj regiji.

A nakon što su zajedno izgradili karijeru, krajem prošle godine njihova veza je pukla, a samim time i suradnja, i prekidom su slomili srca mnogobrojnih obožavatelja.

Iako razloge prekida nisu otkrivali, pričalo se da su uzrok svemu bile prevare i iskorištavanje, a međusobno su se tjednima prozivali u javnosti. Njihovi vjerni obožavatelji u jednom su trenutku bili uvjereni i da je njihov prekid bio marketinški trik jer su oboje nakon svega postali još popularniji kada su krenuli u samostalne vode.

Mjesecima nakon cijele afere ispostavilo se kako su se ipak razišli, a dok Breskvica uživa s novim dečkom, Voyage je priznao da je i dalje sam.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene