Tajnoviti muškarac

Poslije poljupca sa slavnom sestrom o njemu su svi pričali, a sad je prvi put uhvaćen nakon što je godinama bježao od kamera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jamesa Havena, brata Angeline Jolie, fotografi su nedavno uhvatili nakon dugo vremena u javnosti. Od sestre se navodno potpuno udaljio, a ne želi ni da ga se spominje u medijima.

Tajnovitog brata Angeline Jolie, Jamesa Havena, fotografi su nedavno uhvatili u šetnji u Los Angelesu nakon nekoliko godina skrivanja od javnosti. Iako je rođen u obitelji holivudske elite, James ne želi život pod svjetlima reflektora te izbjegava fotografiranje.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

James inače ne daje intervjue, ne voli da ga mediji ispituju o bilo čemu, a tijekom cijele pandemije koronavirusa vrijeme je provodio s djevojkom Ashley Reign. Najstariji sin glumca Johna Voighta lice je skrivao iza maske za lice, a imao je i sunčane naočale.

James je najpoznatiji zbog poljupca s vlastitom sestrom Angelinom na crvenom tepihu 2000. godine. Mediji o tome još danas pišu, a i radio je za Jolie kao dadilja njezinoj djeci. Sve dok se Angie nije rastala od Brada Pitta, njezin brat čuvao je šestero djece, a još otkako je "otpušten" s tog posla, nije se pojavljivao u javnosti.

"Angelina i James potpuno su se udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je odgojiti djecu i posvećivao je njezinoj obitelji uvijek puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali razgovarati te su se udaljili. Samo oni znaju što se zaista dogodilo", ispričao je izvor blizak slavnoj glumici.

Haven je inače u vezi s Ashley već više od 10 godina, a dok je još bio u dobrim odnosima sa svojom sestrom, djevojku je vodio na premijere njezinih filmova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Ima 66 godina, a izgleda kao djevojčica: Osmijeh joj je glavni adut, ali za ovakvu figuru treba jako puno odricanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene