viralni hit

Kamere na Oscarima ulovile Brada Pitta u trenutku slabosti, a zbog ove snimke ženama je postao još draži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt je snimljen suznih očiju tijekom pobjedničkog govora najbolje ovogodišnje sporedne glumice Youn Yuh-jung.

Miljenik žena Brad Pitt (57) svoj laskavi status koji nosi godinama obranio je i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Briljantan uradak! Favorit ovogodišnjih Oscara: Jedan od najvažnijih filmova prošle godine, potresan i nužan

Glumac se na svečanosti pojavio kao prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, u kojoj je pobijedila korejska glumica Youn Yuh-jung (73). Zbog kose koju je zavezao u repić, njegove fotke s dodjele brzo su preplavile društvene mreže, a obožavatelji su većinom odobrili glumčev novi look.

No puno više simpatija javnosti dobio je nakon što je društvene mreže preplavila snimka s dodjele koju je objavio Peole i na kojoj Pitt suznih očiju sluša govor ovogodišnje najbolje sporedne glumice koja mu je, prilikom preuzimanja Oscara, zavodljivo poručila: "Gospodine Pitt, napokon se upoznajemo. Drago mi je".

Pitt joj je nakon govora zapljeskao te ju je, kao pravi džentlmen, uhvatio pod ruku i otpratio iza pozornice, a činilo se i kao da mu oskarovka nije zamjerila to što joj je krivo izgovorio ime tijekom dodjele.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene