nije imala ni grudnjak

Jedna od najljepših plavuša vratila se u velikom stilu, nikome nije promaknuo njezin hrabri dekolte do pupka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Blake Lively zablistala je u kombinezonu s dubokim dekolteom, a nikome nije smetalo ni očiti nedostatak grudnjaka.

Blake Lively ljepša je polovica jednog od najsimpatičnijih glumačko-ljubavnih parova, a sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom bila je na premijeri novog mjzukla ovog tjedna u New Yorku.

Pogledaj i ovo Blake Lively s mamom Elaine jako su slične Holivudska miljenica snimljena u društvu svoje majke, na prvi pogled će vam biti jasno što je od nje naslijedila!

Za tu je prigodu odabrala naizgled decentni kombinezon, no sprijeda je bilo jasno da se radi o vrlo izazovnoj kombinaciji. Blake je imala dekolte do pupka, a bilo je jasno i da ispod toga nema grudnjak. Svoju vitku figuru ponosno je pokazala, a s velikim osmijehom na licu zaista je zablistala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

"Natrag na posa", napisala je lijepa glumica na Instagramu kasnije te je pokupila redom komplimente, a fotke joj je lajkalo preko dva milijuna ljudi. Blake se inače posljednjih mjeseci klonila medija te se posvetila obitelji, no čini se kako se odlučila vratiti pred kamere.

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a sprijateljili su se na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

U prosincu 2014. godine rodila im se kći James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kći Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 +3 Danijela Martinović - 5 Celebrity Danijela Martinović iskreno progovorila o odnosima, otkrila je i da vjeruje u srodne duše: "To ne mora biti muškarac..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene