Obje su wow!

Omiljena plavuša imala je što pokazati u mini topiću, a pridružila joj se i 16 godina starija sestra koju rijetko pokazuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blake Lively i njezina sestra Robyn Lively zajedno su se pojavile na Tjednu mode u New Yorku.

Holivudska glumica Blake Lively i njezina sestra Robyn Lively zajedno se rijetko pojavljuju u javnosti, no sada su odlučile zajedno izaći, i to na modnu reviju Michaela Korsa koja je održana u sklopu Tjedna mode u New Yorku.

Pogledaj i ovo Blake Lively s mamom Elaine jako su slične Holivudska miljenica snimljena u društvu svoje majke, na prvi pogled će vam biti jasno što je od nje naslijedila!

34-godišnja glumica i njezina 50-godišnja sestra privlačile su pažnju svojom pojavom, a dobro raspoložene pozirale su pred objektivima. Blake je ponosno pokazala definirane trbušnjake i bujni dekolte noseći minijaturni topić, koji je kombinirala s odgovarajućim sakoom i midi suknjom. Robyn je pak zablistala u uskoj bijeloj majici i odgovarajućoj suknji s prorezima s prednje strane.

Blake je nedavno zablistala i na premijeri novog mjuzikla u New Yorku, a za tu je prigodu odabrala naizgled decentni kombinezon, no sprijeda je bilo jasno da se radi o vrlo izazovnoj kombinaciji. Blake je imala dekolte do pupka, a bilo je jasno i da ispod toga nema grudnjak. Svoju vitku figuru ponosno je pokazala i s velikim osmijehom na licu zaista je zračila, a s njom je bio i suprug Ryan Reynolds. 

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a sprijateljili su se na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) +3 Tara Reid (Foto: Profimedia) Nekad i sad Rijetki izlazak nekadašnje seks-bombe ostao je u sjeni njezina izgleda, tužnom i ispijenom pojavom sve je zabrinula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene