Ima svoje zahtjeve

Bivša supruga tuži Zorana Mamića zbog apartmana na moru, tvrdi da ih je pomogla kupiti i opremiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Šikić i Zoran Mamić vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze, a brak je potrajao tek dvije godine.

Bivša supruga Ana Šikić (42) tužila je Zorana Mamića (49) u lipnju prošle godine na sudu u Zadru zbog apartmana u Novalji. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve Mamićeve žene Zoran Mamić čeka treće dijete s novom ljepoticom, a iza sebe ima dva braka koja su pratile razne glasine

Kako pišu 24sata, nekadašnjim je supružnicima prije mjesec dana dodijeljena sutkinja, a Šikić u tužbi tvrdi da je tijekom braka s Mamićem pretežito sudjelovala u kupnji i u cijelosti opremila apartmane. Riječka ekonomistica navela je i kako su ih kupili zajedničkim sredstvima, odnosno iz bračne stečevine, te da je Zoran dignuo kredit na svoje ime zbog izgradnje i opremanja tih nekretnina, ali i drugih. 

Šikić je istaknula da je i ona svojom ušteđevinom i darovima dobivenima iz nasljedstva pomogla kupiti i opremiti apartmane. Tvrdi da se s Mamićem dogovorila da će nakon razvoda sklopiti ugovor o podjeli bračne stečevine, no on ga je kasnije odbijao potpisati. Kaže da su od njegova obećanja prošle tri godine, a da je od susjede u Novalji saznala da je protiv Mamića doneseno rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine.

Šikić zahtijeva od Zorana polovicu dva apartmana i da joj podmiri 1200 kuna troškova za sastavljanje tužbe. 

Inače, Mamić i ekonomistica su se vjenčali 2014. nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: AFP) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +1 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Nekad i sad Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene