sve zbog crteža

Osvojila je čitav svijet već s prvom pjesmom, a sada gubi stotine tisuća obožavatelja zbog jednog poteza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Billie Eilish na Instagramu je objavila crteže golih ženskih tijela, zbog čega ju je prestalo pratiti preko 100.000 ljudi.

Pjevačica Billie Eilish na društvenim je mrežama privukla poveći broj obožavatelja zahvaljujući svojim pjesmama i uspjehu, no čini se kako joj kraj godine nije donio sreću na poslovnom planu. Na Instagram storyjima je objavila crteže golih ženskih tijela, zbog čega ju je otpratilo čak 100.000 ljudi s Instagrama.

Pogledaj i ovo showbuzz wow! Potpuna transfomacija pjevačice koju su ismijavali zbog čudnog stila i frizure, ovo od nje nitko nije očekivao!

Sve crteže je nacrtala upravo ona sama, a sve je objavila kako bi sudjelovala u najnovijem trendu na društvenim mrežama. Brojne zvijezde objavljivale su trenutke koji su im posebno prirasli srcu, a 19-godišnja Billie objavila je svoje crteže na zahtjev fanova, koji nisu svima najbolje "sjeli".

Osim toga, objavila je i fotografiju svog zaslona na mobitelu, na kojem joj stoji fotografija gole žene.

Billie Eilish "pomela" je sve pred sobom kada se na svjetskoj glazbenoj sceni pojavila 2019. godine. Prvim albumom srušila je mnoge rekorde, a zahvaljujući jedinstvenom zvuku osvojila je pet nagrada Grammy te brojne druge nagrade. Svakim novim singlom završila je na prvom mjestu svjetkih top lista, a otpjevala je i naslovnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu, "No Time To Die".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) +0 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene