sve je iznenadila!

Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Billie Eilish je na Instagramu otkrila da je postala plavuša i u šest minuta skupila milijun lajkova

Pjevačica Billie Eilish na Instagramu je predstavila svoj novi imidž i fotografijom oborila rekord na društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo showbuzz wow! Potpuna transfomacija pjevačice koju su ismijavali zbog čudnog stila i frizure, ovo od nje nitko nije očekivao!

Samo nekoliko dana nakon što je drugu godinu zaredom osvojila Grammy za najbolju pjesmu godine, 19-godišnjakinja je odlučila promijeniti boju kose i postala je plavuša.

"Uštipnite me", napisala je uz fotku na kojoj je pokazala svoju plavu kosu i u svega šest minuta skupila milijun lajkova. Time je srušila rekord na Instagramu u brzini prikupljanja milijuna lajkova koji je dosad držala Selena Gomez s objavom sa svojeg 26. rođendana iz 2018.godine, piše BBC Newsround. Fotografija je tri sata nakon objave brojala preko 10 milijuna lajkova, a brojka i dalje neprestano raste.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie je od pojavljivanja na sceni kosu najčešće bojila u otkačene boje, a zeleni pramenovi postali su joj zaštitni znak, no iako je promjenom sve iznenadila, fotke njenog novog imidža preplavile su sve društvene mreže i reakcije su uglavnom pozitivne.

Zanimljivo je i da su zadnjih nekoliko tjedana na Tik-Toku kružile teorije o tome da je njezina crna kosa sa zelenim pramenovima bila samo perika, kojima ide u prilog njen novi look, no neki su baš zbog toga zaključili kako je moguće da i na novoj fotki samo ima plavu periku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene