Sve je snimljeno!

Jennifer Lopez se našla na meti nasilnog obožavatelja, a to se nikako nije svidjelo njezinu Benu, evo kako je reagirao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck zaštitio je svoju dragu Jennifer Lopez od zaluđenog obožavatelja ispred zračne luke Marco Polo u Veneciji.

Ben Affleck i Jennifer Lopez zablistali su na prvom crvenom tepihu nakon 20 godina i to na Filmskom festivalu u Veneciji gdje su zajedno uživali, no doživjeli su i veliku neugodnost.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Naime, zaluđeni obožavatelj previše se približio 52-godišnjoj Jennifer i htio ju je dodirnuti i fotografirati se s njom, no 49-godišnji Ben u toj se situaciji ponio zaštitnički i spriječio ga u njegovom naumu. Incident se dogodio ispred zračne luke Marco Polo, a cijelu su situaciju zabilježili i paparazzi koji su se tamo našli.

Problem je nastao jer se obožavatelj žustro zaletio prema pjevačici i glumici, bez ijedne riječi, no Ben se našao u pravom mjestu, u pravo vrijeme. Tada je reagiralo i osiguranje, a Ben je upitao Jennifer je li dobro, a ona nije dopustila da ju situacija previše uznemiri. Čak je sa smiješkom na licu zahvalila osoblju zračne luke na pomoći i otišla s Benom u svom smjeru.

Jennifer i Ben vruća su tema svjetskih medija otkako se pojavila vijest da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a paparazzi prate svaki njihov korak.

Par je u lipnju prvi put snimljen kako se ljubi u javnosti tijekom obiteljske večeri na proslavi 50. rođendana Jenniferine sestre Lynde.

"Jennifer je uvijek gledala na Bena kao na čovjeka koji je otišao od nje. Bila je shrvana nakon što su prekinuli, ali tada joj nije preostalo ništa drugo nego prekinuti zaruke", dodao je anonimni izvor.

Vezu su započeli 2002. godine, a iste su se godine i zaručili. Vijest o raskidu zaruka šokirala je njihove obožavatelje 2004. godine, no čini se da se stara ljubav ne zaboravlja tako lako.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +2 Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Nekad i sad Kći naše glumice proslavila 30. rođendan, punila je medijske stupce događajima iz privatnog života, a sada živi skroz drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene