Vjetar radio probleme

Bilo je posve očito da ispod prozirne bluze nema baš ništa, a malo je nedostajalo da pokaže i više nego što je htjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid snimljena je tijekom šetnje New Yorkom u prozirnoj bluzi koja otkriva trbuh i ispod koje nije imala grudnjak.

Manekenka Bella Hadid (24) poznata je po provokativnim i golišavim izdanjima koja su joj u ljetnim mjesecima postala uniforma za svaki dan.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Paparazzi je zbog toga prate u stopu pa im nije mogla promaknuti kada se New Yorkom prošetala u izdanju koje je malo toga prepustilo mašti.

Nosila je bluzu zanimljiva kroja u kojoj je pokazala isklesane trbušnjake i koja je jedva prekrila njezina grudi, a bilo je posve očito i da ispod nje ne nosi grudnjak.

Bluzu joj je tijekom šetnje neprestano rastvarao vjetar pa je zamalo pokazala i više nego što je planirala te ju je morala pridržavati rukama, no to ju nije omelo da ulicama nastavi koračati jednako samouvjereno kao i na modnoj pisti.

Manekenka koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta u jednako golišavim izdanjima proteklog je mjeseca bila glavna zvijezda na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je nekoliko puta na crvenom tepihu sve ostavila bez daha. Tamo je prvi put uhvaćena i sa svojim novim dečkom, umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, s kojim su je prije toga već neko vrijeme povezivali u stranim medijima.

Njezina posljednja poznata veza prije Kalmana bila je s glazbenikom The Weekndom, koji se u zadnje vrijeme ne odvaja od Angeline Jolie, no nije poznato jesu li par ili samo dobri prijatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene