suprotnosti se privlače

Nakon godinu dana tajnovitosti više ne skrivaju svoju ljubav: Ona je poznata po golišavim fotkama, a on se skriva od medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata ljepotica Bella Hadid i njezin dečko Marc Kelman snimljeni su u Londonu, a njihova veza traje oko godinu dana.

Manekenka Bella Hadid (24) u zadnje vrijeme se sve češće pojavljuje sa svojim dečkom s kojim je prošlog mjeseca potvrdila vezu objavom na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Bella Hadid - 3 ''Često je neizdrživo'' Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Kako pišu američki mediji, Bella i umjetnički direktor Marc Kalman (33) su zajedno oko godinu dana, a prije u četvrtak su snimljeni u Londonu. Par je bio u crnoj, odjevnoj kombinaciji koju su uskladili s tenisicama, a paparazzi su ih uslikali dok su izlazili iz automobila. 

Kalman je poznat po suradnji s mnogim zvijezdama među kojima je i reper Travis Scott koji ima kćer Stormi s reality zvijezdom Kylie Jenner. Umjetnički direktor jako drži do privatnosti i ima zaključan i Instagram profil na kojem ga prati nekoliko tisuća ljudi, a Hadid je početkom srpnja podijelila fotografiju na kojoj je bila u njegovom zagrljaju. 

Ubrzo ju je obrisala, no par je nakon toga snimljen na kupanju u pauzama od crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu na kojem je manekenka bila jedna jedna od glavnih zvijezda zbog svojih atraktivnih izdanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Inače, Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner, s kojima je Bella jako bliska prijateljica, a Kalman je surađivao s Kylienim partnerom Travisom. 

Hadid su znanstvenici prošle godine proglasili najljepšom ženom svijeta zbog gotovo savršenih proporcija lica. Zanimljivo je i da dok je njezin dečko jako privatna osoba, manekenka voli puno toga otkrivati i dijeli seksi, golišave fotografije na Instagramu na kojem ju prati 45 milijuna ljudi. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene