Hrabro je nosi!

Teško će se naći netko tko će ovu prozirnu i neobičnu haljinu obući, ali njezine golišave fotografije već su obišle svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid prošetala je u prozirnoj haljini na Tjednu mode u Parizu i izazvala oduševljenje modnog svijeta, ali i brojnih obožavatelja.

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki današnjice Bella Hadid pokazala je gotovo sve na modnoj reviji Ludovica de Saint Sernina u sklopu Tjedna mode u Parizu i pritom gotovo ništa nije ostavila mašti onih koji su je pratili iz prvih redova. 

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

25-godišnja Bella izgledala je besprijekorno dok je samouvjereno šetala u prozirnoj haljini bez grudnjaka, a gaćice koje je nosila ispod nje gotovo da se nisu ni primijetile. Potez je to na koji bi se rijetki odvažili, makar bila riječ i o reviji, ali o Belli sada nitko ne prestaje pričati.

Bella je inače u Pariz stigla u pratnji novog dečka Marca Kalmana, a par je vijest o romansi otkrio prošlog srpnja, kada je ona objavila sliku na kojoj se ljube dok su bili u Cannesu. Prema pisanju stranih medija, zajedno su bili i u karanteni zbog koronavirusa, a pobrinuli su se da ih rijetko viđamo zajedno u javnosti.

Bella se etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode otkako se na sceni pojavila prije gotovo deset godina. Modnu karijeru započela je 2016. godine, a ubrzo su je profesionalci modne industrije proglasili i modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta.

Bella je odlučila ući u svijet mode nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne karijere u toj industriji.

Bella i Gigi Hadid su inače nedavno u novoj kampanji za modnu kuću Versace pozirale potpuno gole, a jedna je oko noge imala omotanu golemu zmiju. Fotografiju je na Instagramu podijelila i slavna dizajnerica Donatela Versace i uz nju napisala: "Moje Versace boginje".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene