hrabar odabir!

Često golica maštu odjevnim kombinacijama, a ovoga puta samo su dvije trakice spriječile da ne pokaže previše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid je prošetala Parizom, a nije promaknula budnom oku fotografa koji su je snimili u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Manekenka Bella Hadid slovi kao jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, a proteklih nekoliko dana fotografi su je pratili u stopu po Parizu. Kraj radnog tjedna začinila je mnogima svojom pojavom zbog modne kombinacije koja je mnoge ostavila u čudu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Bella je na sebi imala majicu više nalik na ogrtač, a samo su je dvije trakice dijelile od toga da svima ne pokaže grudi. Ispod nije imala grudnjak, a majica je jasno pokazala njezine tonirane mišiće. Na sebi je imala i kožnu jaknu, a lice je sakrila ispod zaštitne maske.

Zanimljivo je da su 24-godišnju manekenku najljepšom ženom svijeta proglasili upravo znanstvenici i to zahvaljujući gotovo savršenim proporcijama lica. Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bella je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na mjerenjima. Njezina brada dio je lica koji je najbliže savršenstvu, no mnoge žene diljem svijeta posebno žele njezin savršeni nos.

Ipak mnogi sumnjaju kako je mnogo toga dorađivala na licu poput usana i nosa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene