''Koliko to grubo zvučalo...''

Kći Đorđa Balaševića ususret godišnjici njegove smrti uputila posebnu molbu: ''Ispričavam se što sam direktna, ali...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beba Balašević na Facebooku je objavila poduži post u kojem je objasnila zbog čega u njihovoj obitelji nije običaj obilježavati dan kada je netko napustio ovaj svijet.

Ususret godišnjici smrti Đorđa Balaševića njegova starija kći Beba je na Facebooku uputila obožavateljima posebnu molbu. Istaknula je kako se u njihovoj kući nikada nije prakticiralo obilježavanje dana "kada je netko tvoj otišao s ovog svijeta". Ističe kako to nije zbog nedostatka poštovanja, već upravo suprotno.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Osjeća se dobro Đorđe Balašević doživio infarkt, otkazao koncert u zadnji tren: "Život nekad napravi planove bez nas"

"Tog nekog se sjećaš svaki dan, sretneš ga u bezbroj malih dnevnih događaja, od ulice kojom ste prolazili, pjesmi koju ste komentirali, sportskom događaju, susretu sa zajedničkim likovima..." napisala je Beba.

"I ne, nije ti potreban taj datum u godini da bi obilježio sjećanje na tog nekog. Od svih prelijepih i predragocjenih dana koje provedeš s tim nekim, gotovo je uvredljivo obilježavati baš taj dan. Oni koju su slušali i razumjeli Đoleta, sjetit će se da je on tu neminovnost u svom fazonu zvao 'formalnost koju trebam obaviti'. Dan Kad Sam Rođen, Sveti Luka, Bogojavljenska noć, Prvi januar popodne, Noć kad je Tisa nadošla, i tako dalje, da ne govorim o tome da je napisao i knjigu koja u svom nazivu ima i Kalendar... Pa sigurno možemo izabrati neki drugi datum koji bi daleko adekvatnije išao uz imidž Vječitog Klinca koji nas je tolike godine radovao..." dodala je.

"Ako želimo pokazati svoje poštovanje, zahvalnost, ljubav i sreću što smo voljeli nekog, logičnije je da to bude dan kada je on stigao na ovaj svijet. A ne otišao sa njega. Dakle, samo za one koji drugačije gledaju na sve to: svijećama je mjesto, zna se gdje. Imajte poštovanja i razumijevanja prema nama koji živimo u Jovana Cvijića... Mislim da nema potrebe dalje da objašnjavam zašto... Te svijeće imaju svoj pridjev koji izbjegavam koristiti sada, ali odnosi se na lokaciju... A to nije obiteljska kuća..." naglasila je.

"Svi vi ostali koji razumijete, izvinite što se moram tako direktno obratiti... To je samo za malobrojne likove koji su se prošvercali u fanove, ubrljali nam ime i imidž pravih Đotova, bavili se time tko je šta od nas obukao, rekao, napisao, zabranjivao i druga lupetanja Zaludnih koji su pogrešno doživjeli mog oca na prvom mjestu... Što se mene tiče, ma koliko to grubo zvučalo, oni koji od čitavog tog života i njegovog bezvremenog djela izaberu obilježiti taj datum, nisu ništa shvatili Đoleta. Ne pitajte me kako znam..." zaključila je Beba te je objavom dirnula mnoge.

Legendarni Đorđe Balašević zauvijek nas je napustio 19. veljače prošle godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog afere s poznatim nogometašem za nju je saznao cijeli svijet, a fatalna brineta danas živi potpuno drugačijim životom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene