osjeća se dobro

Omiljeni snagator snimljen nakon tajne operacije srca koja je bila prije nekoliko dana, već se vratio obavezama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arnold Schwarzenegger je bio na tajnoj operaciji srca prije nekoliko dana, no već se vratio svakodnevnim obavezama te su ga uhvatili u vožnji auta Los Angelesom.

Popularni snagator Arnold Schwarzenegger prije nekoliko dana je bio na tajnoj operaciji srca, a fotografi su ga sada uhvatili kako vozi automobil Los Angelesom kao da se ništa nije dogodilo. 73-godišnji glumac vratio se svakodnevnim obavezama i životu s djevojkom Heather Milligan (45), a u petak se pohvalio obožavateljima i kako se osjeća sjajno.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

"Svala svima u bolnici Cleveland, upravo zbog njih imam novi zalistak na aorti koji stoji uz moj novi plućni zalistak sa posljednje operacije", napisao je Schwarzenegger na Instagramu te je dodao kako se ne može osjećati bolje.

Brojni obožavatelji napisali su kako im je laknulo što je holivudska legenda dobro, a na objavu je reagirao i njegov sin Patrick. Napisao je kako moli svoga oca da ne krene odmah u teretanu, već da pazi na sve što mu liječnici govore te da se odmori.

Arnold Schwarzenegger je problema sa srcem imao i ranije, a još 1997. godine je bio na operaciji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene